Τα 15 μέλη του νέου Διοικητικού Συλλόγου του Αθλητικού Ομίλου Καβάλα, αναδείχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 5/11 στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη». Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό τα μέλη του ΑΟ Καβάλα ανέδειξαν στις εκλογές τα μέλη που θα συνεχίσουν το σημαντικό έργο στον Ερασιτέχνη ΑΟΚ.
Ανάμεσα τους υπάρχουν μέλη που προέρχονται από το προηγούμενο ΔΣ, όπως ο πρόεδρος Αντώνης Αντωνίου και ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Βακιρτζής, αλλά και νέα πρόσωπα όπως Ανδρέας Σκλαρής και ο Θάνος Σπανδωνίδης.
Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει ότι στις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, εκλέχθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι παρακάτω:
Αντωνίου Αντώνιος, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Βακιρτζής Βασίλειος, Καφετζόπουλος Ευστράτιος, Κελεμένης Βασίλειος, Μανάφης Γεώργιος, Μουμτσάκης Απόστολος, Παναγιωτίδης Χαράλαμπος, Περτζεμλίδης Γεράσιμος, Πυριλίδης Μιχαήλ, Σκλαρής Ανδρέας, Σπανδωνίδης Αθανάσιος, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Τσιμτσίρης Κωνσταντίνος, Χατζής Γεώργιος και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Καραμπατζάκης Σταύρος, Κατσάνη Γερακίνα.
Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο ώστε να οριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός».

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Φρικιαστικό ατύχημα σε παιδική χαρά – 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Σε δόσεις η εξόφληση – Πότε θα αρχίσει η υποβολή αιτήσεων για όσους ζεσταίνονται με ρεύμα