To προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου γνωστοποίησε ότι ενόψει των εκλογών τη θέση του αναλαμβάνει ο Άκης Σκέρτσος. «Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή», είπε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι πολίτες θυμούνται τις κλειστές τράπεζες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. «Το ερώτημα είναι πάμε μπροστά ή στο επαχθές χθες», τόνισε, κάνοντας εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της ΝΔ και σημειώνοντας ότι η Ελλάδα του 2023 είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2019.

Σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη, υπογράμμισε ότι αναδεικνύεται το πρόβλημα της κακοποιητικής συμπεριφοράς και της έμφυλης βίας που έχει πάρει ενδημικά στοιχεία και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για την καταπολέμηση αυτών των φαινομένων. «Βοηθήσαμε να σπάσει το απόστημα και να σηκωθεί το πέπλο της σιωπής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Βρείτε πού ψηφίζετε – Τι ισχύει για τους ετεροδημότες και τους Έλληνες του εξωτερικού
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε άλλο ένα σημαντικό έργο υποδομής για την ΔΕΥΑΝ Νέστου