Ο κλάδος της εστίασης σταδιακά δείχνει σημάδια υποχώρησης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργος Βαφείδης ευχήθηκε να τους βοηθήσει ο καιρός.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η εστίαση το τελευταίο διάστημα αρχίζει να δείχνει σημάδια χειμερινά. Αρχίζει να περιορίζεται η κίνηση αλλά όσο ο καιρός μας βοηθάει, χωρίς κρύο και βροχές, ακόμη θα υπάρχει μια σχετικά καλή κινητικότητα. Έχουν τελειώσει οι διακοπές και οι άδειες, οι νέοι έχουν επιστρέψει στις σχολικές υποχρεώσεις τους, οι γονείς στις δουλειές τους και μοιραία η κίνηση στον κλάδο μας περιορίζεται. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει το επόμενο διάστημα ο καιρός ώστε να μην ξεκινήσουν από τώρα οι δύσκολες μέρες του χειμώνα. Να επωφεληθούμε κάποιο χρονικό διάστημα».
ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ
Πρόσθεσε ότι «τις τελευταίες μέρες σε γενικές γραμμές κινήθηκε καλά η εστίαση. Βοήθησε και το 15ήμερο και λίγες ημέρες πριν την πρώτη εκλογική διαδικασία. Ο κόσμος ήταν σε κίνηση, στην αγορά, υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι. Τις ημέρες των εκλογών, την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή, η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη και πιστεύουμε ότι αυτό οφειλόταν στη μεγάλη αποχή. Αυτά ήταν παροδικά. Τώρα εμείς ανασκουμπωνόμαστε, ετοιμαζόμαστε για τη χειμερινή σεζόν. Θα μπούμε σε άλλες διαδικασίες. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τους εσωτερικούς χώρους στις καιρικές συνθήκες, να τους κάνουμε πιο φιλόξενους με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Στις γιορτές πάντα η κίνηση βελτιώνεται και αναμένουμε πάλι την άνοιξη ώστε να μπούμε πάλι σε μία πιο εύκολη διαδικασία με περισσότερη κίνηση στα καταστήματά μας».

Προηγούμενο άρθρο4 Αλλοδαποί αλιεργάτες με πλαστά χαρτιά στα χέρια του Λιμεναρχείου Καβάλας
Επόμενο άρθροΞεκίνησε το μεταπτυχιακό Φυσικής του ΔΙΠΑΕ στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας