Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις συνδυασμών για τον Δήμο Καβάλας όπου είναι συνολικά 6. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπο Δράκο αναμένεται οι εκλογές να εξελιχθούν ομαλά.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των συνδυασμών που είναι 6 στο σύνολο. Στο Δήμο Καβάλας οι υποψήφιοι ξεπερνούν τους 700 συν 200-300 άτομα που είναι πέριξ των συνδυασμών. Είναι αρκετά μεγάλα τα νούμερα. Για ένα μήνα θα έχουμε μια προεκλογική περίοδο που οι συνδυασμοί θα μπορέσουν να περάσουν τα «θέλω» τους, τα προγράμματά τους και να μπορέσουν να πείσουν τον κόσμο για να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο.
Αυτή είναι η κατάσταση στο δήμο Καβάλας, ενώ στους άλλους δήμους τα πράγματα είναι λίγο πιο ομαλά, με λιγότερους συνδυασμούς και λιγότερη αντιπαράθεση. Εδώ ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε ομαλά. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι η μέρα των εκλογών είναι μία κι από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι τα επόμενα 4-5 χρόνια να συμβιώνουμε, να είμαστε στο ίδιο μονοπάτι για το καλό της πόλης και του Δήμου Καβάλας».
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Για την αποχώρηση του κ. Κλειτσιώτη από την διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας σχολίασε ότι «διευκόλυνε την κατάσταση στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας όπου είχαμε τουλάχιστον τρεις υποψηφιότητες. Θα ήταν καλύτερα αν σκεφτόντουσαν λίγο παραπάνω οι εναπομείναντες, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτι που είπα τη μέρα εκείνη, μετά την αποχώρηση του κ. Κλειτσιώτη, και στον κ. Χρυσανίδη και την κ. Ιωσηφίδου, μήπως μπορέσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να έχουμε μία πιο αποτελεσματική διεκδίκηση. Εκ του αποτελέσματος κρίνω ότι δεν επετεύχθη τέτοια συμφωνία».

Προηγούμενο άρθροΗ Θρακική Εστία τιμά την Παναγία Σηλυβριανή
Επόμενο άρθροΣυστήθηκε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός που θα συνδράμει στην ωρίμανση μελετών της Περιφέρειας ΑΜΘ