Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι μια μέρα που τα κομματικά στελέχη πρέπει να αναπαύονται, αλλά εμείς ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε, καθώς σε ένα μήνα έχουμε ξανά εκλογές. Και οι εκλογές, όσο σύντομα κι αν γίνουν, είναι άλλες εκλογές. Το αποτέλεσμα είναι «μηδέν- μηδέν» και συνεχίζουμε.

Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ήμουν συγκρατημένα αισιόδοξος. Αυτή τη δήλωση την έκανα και μετά τα exit poll. Είπα να περιμένουμε να δούμε τι θα πούνε και τα πραγματικά αποτελέσματα και εκείνα αποδείχθηκαν διπλάσια. Υπάρχει πάντα πρόβλημα και με τις δημοσκοπικές εταιρείες. Εκείνο το οποίο έβλεπα ήταν ότι υπήρχε μία δυσαρέσκεια στους ψηφοφόρους του 2019 της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν το εισέπραττε η αξιωματική αντιπολίτευση, κάτι που είναι πρωτάκουστο. Αντιπολιτευόμενο κόμμα, να μην μπορεί να πάρει τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό και είναι ένα γεγονός που πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα που έρχονται σ’ αυτήν τη θέση. Δεν θέλω να αναμειχθώ σε άλλα κόμματα στο πώς αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα, θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και εσωτερικών αντιπαραθέσεων, διότι εδώ που τα λέμε, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένα συνονθύλευμα κάποιων ιδεών και αρχών, που έφτασαν μέχρι εκεί που έφτασαν και μέχρι εκεί».

ΣΤΟ «ΜΗΔΕΝ- ΜΗΔΕΝ»

Για τις επόμενες εκλογές επανέλαβε ότι «το σκορ είναι μηδέν- μηδέν. Συνεχίζουμε από μηδέν- μηδέν αποτελέσματα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κι όπως έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, στην πολιτική δεν υπάρχουν αυτονόητα. Το πρωί είναι πρωί, το μεσημέρι είναι μεσημέρι και το βράδυ είναι βράδυ».

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα δημιουργίας 1.000 νέων θέσεων εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Επόμενο άρθροΕιρήνη Βρανά: Μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα τεράστιο Ευχαριστώ!!!