Ο Δημαρχος Παγγαίου αναφέρει:

Στις 00:51 δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον Αντιδήμαρχο μας Ανδρέας Καλλινικίδης για μια εστία φωτιάς στο Σύμβολο όρος , στην περιοχή επάνω από τον οικισμό της Μέλισσας .
Θέλω να ευχαριστήσω :
🔹Τους Εθελοντές
🔹Την Αστυνομία της Ελευθερούπολης και φυσικά
🔹Την Πυροσβεστική της Ελευθερούπολης
🔷Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας και όλους τους συνεργάτες μου για την αμεσότητα και τα αντανακλαστικά τους γιατί στις 2:30 περίπου ελέγχθηκε απόλυτα η φωτιά .
Με την σκέψη στραμμένη στην καταστροφική φωτιά της Ρόδου , σας εκφράζω την αγωνία μου , για τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν , κυρίως λόγω καύσωνα και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ για την εγρήγορση σας !!!
Καλή Κυριακή να έχουμε !!!!

Ενώ ο Ανδρέας Καλλινικίδης ανέφερε:

Ενημέρωση!!!τα μάτια μας δεκατέσσερα χάρη στην παρατηριτικοτητα κάποιον παιδιών που είδαν μια μικρή φωτιά πάνω από την Μέλισσα στο σύμβολο όρος και μας ενημερωσαν και εμεις με την σειρά μας ενημερώσαμε την πυροσβέστικη υπηρεσία Ελευθερουπολης,και όλοι μαζί Πυροσβέστικη πολλά παιδιά εθελοντές και συνεργείου του δημου μας προλάβαμε τα χειρότερα!!!σαν δημος Παγγαίου θέλουμε να πούμε ένα μεγαλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που τρέξανε και φυσικά την πυροσβέστικη υπηρεσία!!!!

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΕπιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο του Ήρωα Δημήτρη Τσαμκιράνη, στις Ελευθερές Δ. Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣτην Πρόεδρο της Δημοκρατίας «η κυρά του Δέλτα»