Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό αυτό που συμβαίνει με τους βανδαλισμούς στους κοινόχρηστους χώρους και στις υποδομές των δήμων και όχι μόνο . Μια κοινωνία παρακολουθεί με απάθεια τα «καλόπαιδά» της να προξενούν κάθε είδους καταστροφές σε γήπεδα , σχολεία, ΚΑΠΗ, παιδικές χαρές και δεν αντιδρά , το θεωρεί πλέον φυσιολογικό. Οι οικογένειες δε, παντελώς απούσες, δε γνωρίζουν και δε νοιάζονται για το τι κάνουν τα τέκνα τους. Γι’ αυτές πάντα τα άλλα παιδιά κάνουν τις ζημιές και ποτέ τα δικά τους.

Πρόσφατο «θύμα» το ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, ένας χώρος που ο Δήμος Παγγαίου φροντίζει να είναι σε άριστη κατάσταση για τους πατεράδες και τους παππούδες μας, για τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας. Κάποια «καλόπαιδα» λοιπόν θεώρησαν ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να καταστρέψουν τη εξωτερική μονάδα των καινούριων κλιματιστικών μονάδων που έχουν τοποθετηθεί εκεί. Το, αν εκεί πηγαίνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους, τους αφήνει παντελώς αδιάφορους. Ντροπή!!!

Επιτέλους πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και πρώτα από όλους οι ίδιες οι οικογένειες.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια δήλωση του Δήμαρχου Καβάλας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει ο ήρωας αστυνομικός που έσωσε ηλικιωμένο από τη φωτιά στην Πάτρα: ”Τον πήρα αγκαλιά, με κρατούσε σφιχτά, φοβόταν”