Πολύ υψηλά είναι τα ποσοστά των εκπτώσεων στην αγορά της Καβάλας λόγω των θερινών εκπτώσεων. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης σημείωσε ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για καταναλωτές και εμπόρους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι πολύ υψηλά τα ποσοστά των εκπτώσεων μιας και ο Μάιος και ο Ιούνιος ήταν δύο μήνες που επηρεάστηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, με συνέπεια να μην υπάρχει η αναμενόμενη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα. Προσπαθούμε, πλέον, να εκμεταλλευτούμε αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων που λήγει στις 31 Αυγούστου, κάνοντας πολύ μεγάλες προσφορές από την πρώτη κιόλας μέρα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, τα ποσοστά των εκπτώσεων θα αυξάνονται.

Υπάρχει υπέρ-επάρκεια προϊόντων στα καταστήματα, οι τιμές είναι καλές και από σήμερα (σ.σ. χθες) θα υπάρχει και μια διαφοροποίηση του απογευματινού ωραρίου για την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή που είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Θα ανοίγουν, πλέον, στις 6.30μμ και θα κλείνουν στις 9.30μμ».

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

Πρόσθεσε ότι «το ωράριο αυτό το έχει δοκιμάσει ο Εμπορικός Σύλλογος εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε το συνεχίζουμε διότι είναι πετυχημένο. Βλέπουμε κι εμείς ότι πριν τις 7μμ δεν υπάρχει κανείς στην αγορά. Η ζέστη είναι τόσο αφόρητη που η κυκλοφορία είναι απαγορευτική. Όσο περνάει η ώρα και πλησιάζουμε προς το σούρουπο, ο κόσμος βγαίνει περισσότερο, ιδιαίτερα οι τουρίστες που τελειώνουν με τη θάλασσα οπότε το 6.30-9.30 είναι ένα ρεαλιστικό ωράριο και βοηθάει πάρα πολύ και τον καταναλωτή και τα καταστήματα».

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ο Ανδρέας Καραγιώργης
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος στο Εσπερινό Γυμνάσιο Καβάλας