Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Energean είχε την χαρά να τρέξει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλευρό του MDA Ελλάς, στηρίζοντας τομη κερδοσκοπικό αυτό σωματείο που φροντίζει τους συνανθρώπους μας με νευρομυικές παθήσεις και, μάλιστα, συμμετέχοντας με μια ιδιαίτερα διευρυμένη ομάδα! 

Η Energean ήταν παρούσα και στις τρεις δρομικές εκδηλώσεις του 39ου Μαραθώνιου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου 12 και 13 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Energeanεκπροσώπησαν 13 δρομείς, στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων 3 δρομείς, ενώ στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων το παρών έδωσαν 20 δρομείς της εταιρείας, με επικεφαλής τον Μαθιό Ρήγα, CEO του ομίλου.

Σε όλους τους δρομείς της εταιρείας θα μείνουν αξέχαστες οι στιγμές των διαδρομών δίπλα στους συνανθρώπους μας που φροντίζει το MDA Ελλάς και οι οποίοι συμμετείχαν κινούμενοι με αμαξίδιακαι, βεβαίως, ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου κατάφεραν να τερματίσουν όλοι!

Η κα. Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο των δρομικών εκδηλώσεων του 39ου Μαραθώνιου της Αθήνας, βιώσαμε μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην 15χρονη πορεία της εταιρεία μας. Βρεθήκαμε ξανά στο πλευρό του MDA Ελλάς και των συνανθρώπων μας με νευρομυικές παθήσεις και ζήσαμε το πάθος, την θέληση και την αποφασιστικότητά τους να δείξουν σε όλη την κοινωνία ότι ο άνθρωπος μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να φτάσει στους στόχους του, όσο κι αν η επίτευξή τους φαντάζει απαγορευτική. 

Είναι χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε το τόσο σημαντικό έργο του MDA Ελλάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την άρση κάθε αποκλεισμού από οποιαδήποτε δραστηριότητα καθώς και για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και στήριξη κάθε προσπάθειας που έχει τον ίδιο στόχο» . 

Η συνεργασία της Energean με το MDA Ελλάς εντάσσεται στην ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας για την υλοποίηση των στόχων του ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπηρετούνται ο Στόχος νο.10 για Λιγότερες Ανισότητες, ο Στόχος νο.3 για Καλή Υγεία και Ευημερία, και ο Στόχος νο.17 για Συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Δημάρχου Καβάλας, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: Συντήρηση και Καθαρισμός του δικτύου αντιπυρικών ζωνών των Δημοτικών Δασών του Δήμου Θάσου