Μετά από μια άκρως εκλογική χρονιά όπως ήταν το 2023, η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για το συνέδριο της την ερχόμενη άνοιξη, αλλά και για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Τα παραπάνω σημείωσε στο πλαίσιο δηλώσεών του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Δράκος, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε ότι το κυβερνών κόμμα θα καταφέρει να κρατήσει τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές.

”Προετοιμαζόμαστε για ένα πανηγυρικό συνέδριο την άνοιξη για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά έχουμε στραμμένο το βλέμμα στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου. Αυτή είναι η δραστηριότητά που έχουμε. Μη ξεχνάμε ότι το 2023 ήτανε μία χρονιά γεμάτη εκλογές για εμάς. Από τις διπλές εθνικές εκλογές, στη συνέχεια τις δημοτικές και τις περιφερειακές, αλλά και τις συνδικαλιστικές, όπως των Εμπορικών Συλλόγων, των Ομοσπονδιών, των Τεχνικών, Οικονομικών, Γεωτεχνικών Επιμελητηρίων. Όμως και το 2024 θα δουλεύουμε και πάλι σε φουλ ρυθμούς και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε όλους αυτές τις προκλήσεις”, ανέφερε σχετικά ο Μπάμπης Δράκος.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

”Ούτως ή άλλως η Νέα Δημοκρατία σε αυτά πάντα είχε εμπλοκή και πάντα είχε επιτυχημένη εμπλοκή. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνουμε και φέτος. Πλέον το θέμα δεν είναι το ποιος θα είναι ο πρώτος στις ευρωεκλογές, αλλά ο δεύτερος. Ας αναλογιστούν ο δεύτερος, ο τρίτος κ.ο.κ., τι θα κάνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς σε αυτά τα οποία λέμε και κάνουμε. Θέλω να πιστεύω ότι τα ποσοστά μας θα τα ξαναπάρουμε γιατί έτσι πρέπει. Τα τελευταία πέντε χρόνια νομίζω ότι η Ελλάδα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε όλοι μας, ώστε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να είναι αυτό που πρέπει, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Καρράς: Που θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή – Η τελευταία του επιθυμία
Επόμενο άρθροΜήνας καθολικών αποχών και κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα αναμένεται ο Ιανουάριος για τους Δικηγόρους και της Καβάλας