Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί, πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της ΠΝΟΗΣ. Πέρασε πολύς κόσμος και αγόρασε τα εκθέματα, τα χειροποίητα γλυκά και τσουρέκια δίνοντας συγχαρητήρια στις κυρίες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της ΠΝΟΗΣ για τις κατασκευές και στις εθελόντριες για τα υπέροχα γλυκά και τσουρέκια.
Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά όλα τα μέλη μας, τις φίλες & τους φίλους μας αλλά και τους συμπολίτες μας που μας υποστήριξαν και διαθέσαμε σχεδόν όλα τα εκθέματα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες του καλλιτεχνικού εργαστήριου Δέσποινα Κασούρη, Ζίλντα Κοψαχείλη, Σμαρώ Μοσχίδου- Χρυσάφη, Όλγα Χατζή και Ελένη Βονικάκη, γιατί με υπομονή και επιμονή έφτιαξαν και φέτος εξαιρετικά εκθέματα, βάζοντας την φαντασία τους και το μεράκι τους. Ευχαριστούμε τα μέλη μας και τις εθελόντριες μας που έφτιαξαν γλυκά, τσουρέκια και κοσμήματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κυρίους Μαυρουδή Χατζηγιάννη, Απόστολο Κάλφα, Δημήτρη Χατζηβαρύτη και Δημήτρη Κουλαξίζη που βοήθησαν να φορτωθούν, να μεταφερθούν, να ξεφορτωθούν οι πολλές κούτες και όλος ο εξοπλισμός και να στηθούν στο χώρο του μπαζάρ.
Σταθερή η παρουσία κάθε χρόνο του Βουλευτή Καβάλας κ. Γιάννη Πασχαλίδη και η υποστήριξη του. Τον ευχαριστούμε!!!!
Ευχόμαστε σε όλους Καλές γιορτές!!! Και του χρόνου με υγεία!!!
Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΑγγελική Δεληκάρη: Σημαντική εξέλιξη για την Καβάλα η απόφαση για εγκατάσταση βάσης ετοιμότητας Ε/Π- Ενίσχυση μηχανισμού εναέριας διάσωσης
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων Οικισμών Πρίνου & Όρμου Πρίνου της ΔΚ Πρίνου