Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η ‘’Γιορτή Τσίπουρου΄΄ στην Νέα Πέραμο. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο χώρο απολαμβάνοντας τα τοπικά προϊόντα και το ευχάριστο κλίμα.

Η Γιορτή Τσίπουρου αποτελεί ακόμη μία πολύ σημαντική εκδήλωση στον Δήμο Παγγαίου, διότι στηρίζει και προάγει τον πρωτογενή τομέα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εξαιρετικά προϊόντα της περιοχής μας, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή την τοπική παράδοση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου και της Π.Ε Καβάλας.
Παρά το δυσχερές καλοκαίρι που βίωσε η περιοχή μας στο κόμματι της αγροτικής καλλιέργειας και ειδικότερα στον τομέα της αμπελουργίας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον Αγρότη. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις εκτός από τη διαφήμιση των τοπικών προϊόντων, εκφράζουν εξωστρέφεια και συλλογικότητα, χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για την άρτια λειτουργία του Δήμου μας.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί για ακόμη μία φορά η παρουσία των εθελοντών και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Παγγαίου, όπου αποδεικνύουν πόσο γερά θεμέλια έχει ο εθελοντισμός στην περιοχή μας και πως οι νέοι δεν στέκονται απαθείς και αμέτοχοι, αντιθέτως δίνουν συνεχώς βροντερό παρόν στα κοινωνικά δρώμενα.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή διαμαρτυρίας της ΟΕΒΕ για τον αποκλεισμό μικρών επιχειρήσεων απο δράσεις ΕΣΠΑ ψηφιακού μετασχηματισμού
Επόμενο άρθροΝαζιανζός – Ηρακλής Καβάλας 2-3