Ικανοποιητική είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης αναφορικά με την εκδήλωση που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος στις 22 Αυγούστου, το Summer Open Night, σημείωσε πως είναι κάτι αντίστοιχο με την Λευκή Νύχτα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι μια καινούργια εκδήλωση για την πόλη της Καβάλας. Γίνεται από τους φορείς της αγοράς, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ, τον Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια. Είναι το Summer Open Night, μια βραδιά που θα έχει πολύ κόσμο στην Καβάλα, θα έχει πολλά event, θα υπάρχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα της πόλης και στις 10 το βράδυ θα έχουμε μια συναυλία στην κεντρική Πλατεία με την Αναστασία και αναμένεται να έχει πάρα πολύ κόσμο».
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ EVENT
Πρόσθεσε ότι «κάθε φορά που τελειώνει η Λευκή Νύχτα και ακούμε τις διάφορες κριτικές, μία από αυτές είναι γιατί δεν κάνουμε κάτι ακόμη. Ένα αντίστοιχο event μέσα στον Αύγουστο που η Καβάλα είναι γεμάτη από τουρίστες. Αυτό ακριβώς θέλαμε να κάνουμε. Δεν θέλουμε να καταργήσουμε τη Λευκή Νύχτα η οποία είναι μια εκδήλωση που έχει αποδείξει ότι έχει τεράστια επιτυχία. Πάμε να κάνουμε ένα καινούργιο γεγονός, μια εκδήλωση σαν τη Λευκή Νύχτα με στόχευση μεγάλη στις προσφορές και αντί των διάφορων στατικών evens που υπήρχαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, να υπάρχει ένα μουσικό γεγονός στην κεντρική πλατεία, όπως βλέπουμε να γίνεται σε Λευκές Νύχτες ή σε ανάλογες περιπτώσεις σε όλη την επικράτεια.
Το γεγονός αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού, είναι πρωτοτυπία της Καβάλας, των φορέων της αγοράς και του Εμπορικού Συλλόγου. Οι υπόλοιποι φορείς αγκάλιασαν αυτήν την ιδέα και νομίζουμε ότι με τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες που θα γίνουν με τους διοργανωτές όσο και από τους συναδέλφους, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε Αύγουστο αν είμαστε γεροί».

Προηγούμενο άρθροΑσφαλιστικά μέτρα κατά του Στρατού κατέθεσε ο Δήμος Καβάλας για το Στρατόπεδο Ασημακοπούλου
Επόμενο άρθροΈσπασε ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός στη Ραψάνη- Αποφύγετε την κολύμβηση