Μειωμένη είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας. Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Έλσα Βακιρτζή αυτό είναι προσωρινό και οφείλεται στις εκλογές και στις μαθητικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πάντα την περίοδο των εκλογών και των πανελληνίων εξετάσεων η αγορά έχει πτώση. Θεωρώ ότι είναι κάτι παροδικό και μετά την Κυριακή θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της αγοράς. Αυτός ο μήνας ήταν λίγο πεσμένος, αν και υπάρχει πολλή τουριστική κίνηση. Θεωρώ ότι οφείλεται καθαρά στις πανελλήνιες και τις εκλογές».

ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΗΝΕΣ

Πρόσθεσε ότι «είμαι καθημερινά στην αγορά λόγω του καταστήματος που διατηρώ και του καταστήματος των παιδιών μου και βλέπω ότι υπάρχει κίνηση. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν απλά κάνουν βόλτα στην αγορά ή ψωνίζουν. Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα περάσει. Τελειώνουμε την Κυριακή με τις εκλογές και θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς».

Για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είπε ότι «νομίζω πως θα είναι οι καλύτεροι μήνες. Σαν Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζουμε κάποιες εκδηλώσεις για να τονώσουμε την αγορά. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακά τα πρώτα αποτελέσματα της δομής στήριξης επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, Kick it
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θάσου με το Σωματείο Εργαζομένων του 6ου ΕΚΑΒ Καβάλας