Κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Νέα Καρβάλη με τα βαρέα φορτηγά που διέρχονται την Κοινότητα για να αποφύγουν οι οδηγοί τους τα διόδια… Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Καρακεϊσογλου σχολίασε πως η κίνηση των οχημάτων έχει αυξηθεί κατά 100%!!

Συγκεκριμένα είπε ότι «το πρόβλημα το έχουμε σε καθημερινή βάση κι έχει μεγαλώσει. Μέρα με τη μέρα, όσο ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η διέλευση από τα διόδια της Εγνατίας είναι κόστος, τόσο θα επιλέγει το δρόμο μέσα από τη Νέα Καρβάλη. Κι αν κλείσουν την είσοδο θα μας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο και θα κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνο τον κεντρικό δρόμο της Νέας Καρβάλης. Ήδη υπήρχε κίνηση, τώρα μεγάλωσε ακόμη παραπάνω και πιστεύω ότι έχει αυξηθεί περισσότερο από 100%.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται. Τα δικά μας επιχειρήματα έχουν πλέον τελειώσει και δεν ξέρουμε πια με ποιον τρόπο θα πρέπει να αντιδράσουμε. Πιστεύω ότι όλοι οι αρμόδιοι γνωρίζουν τι γίνεται αυτήν τη στιγμή στη Νέα Καρβάλη. Το είχαμε προβλέψει πολύ πιο μπροστά όταν ζητούσαμε να γίνει η εξαίρεση. Ήμασταν οι πρώτοι που κινηθήκαμε».

ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Έχουμε θρηνήσει πολλά παιδιά το διάστημα πριν γίνει η Εγνατία. Εμείς τα έχουμε ζήσει και γι’ αυτό φοβόμαστε τόσο πολύ. Τα βαριά οχήματα είναι μεγάλο πρόβλημα για τη Νέα Καρβάλη. Υπάρχουν σημεία που μπορεί κάποιος να αναπτύξει ταχύτητα. Κάποιος πρέπει να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα μας πούνε και μετά θα δρομολογήσουμε τις κινήσεις μας.

Μας πειράζει το γεγονός ότι σε όλα τα άλλα διόδια οι ντόπιοι κάτοικοι έχουν την εξαίρεση. Εμείς σαν Δήμος Καβάλας γιατί να μην την έχουμε; Θέλουμε να έρθουν εδώ οι αρμόδιοι τις ώρες που είναι ο κύριος όγκος της κίνησης και να δούνε το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κανένας. Είμαστε το χωριό που επηρεάζεται περισσότερο στην περιοχή από αυτήν την κίνηση».

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας
Επόμενο άρθροΕκλογές Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας- Ποιοι εκλέγονται