Με κέφι, μουσική, χορό και υπέροχες χειροποίητες κατασκευές “πλημμύρισε” η πλατεία Ηρώων το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023, κατά τη διάρκεια της μεγάλης καλοκαιρινής γιορτής των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας “ΓΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ”!

Περιμετρικά της πλατείας υπήρχαν πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια καλλιτεχνικών κατασκευών και γωνιές ζωγραφικής προσώπου, ενώ στο κέντρο της, δίπλα στα μουσικοκινητικά παιχνίδια, παρουσιάστηκαν διαφορά δρώμενα με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών και τη συμμετοχή δεκάδων μικρών παιδιών.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης (Νομικό πρόσωπο “Αλληλεγγύη”, Υπεύθυνοι των βρεφονηπιακών σταθμών), απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς όλα τα βιωματικά εργαστήρια, συνομιλώντας με τα παιδιά, τους γονείς τους και τις βρεφονηπιοκόμους. Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου “Αλληλεγγύη”, Ανέστης Δημητριάδης, συνεχάρη τους συνεργάτες του για το υπέροχο θέαμα που πρόσφεραν σε μικρούς και μεγάλους, και ευχαρίστησε τον ψυχαγωγικό σύλλογο Ονειροντίσνεϊ Δράμας για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων Ν.Καβάλας, διότι στηρίζει σε σταθερή βάση τις προσπάθειες της Υπηρεσίας του.

Προηγούμενο άρθροΑθηνά Λινού για καρκινοπαθείς: «Δεν παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία»
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλίες Μ. Λαζαρίδη για την αποζημίωση των ελαιοκαλλιεργητών του Δήμου Παγγαίου