Τις θερμές ευχαριστίες του προς την Υφυπουργό Ανάπτυξης, κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου εξέφρασε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για την ένταξη της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) Καβάλας στο πρόγραμμα, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, κατασκευής υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ.
Ήταν ένα αίτημα που είχε θέσει ο κ. Λαζαρίδης στη Υφυπουργό από τον περασμένο Σεπτέμβριο, το οποίο πλέον γίνεται πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Λαζαρίδης σημειώνει:
«Συναντήθηκα με την Υφυπουργό Ανάπτυξης και φίλη, κυρία Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.
Θέλησα να την ευχαριστήσω για την ένταξη της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) Καβάλας στο πρόγραμμα, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, κατασκευής υποσταθμού του ΔΕΔΔΗΕ. Μια επένδυση ύψους 746.500 ευρώ.
Ήταν κάτι που της είχα ζητήσει στα εγκαίνια της 29ης Kavalaexpo, τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε δεσμευτεί ότι θα το προσπαθήσει.
Το συζητήσαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!».

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει για τους ψαράδεςτων λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής
Επόμενο άρθροΧαράλαμπος Χρυσανίδης: Αποκαλύφθηκαν για ακόμη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο, οι προθέσεις και οι…δυνατότητες της σημερινής διοίκησης του κ. Μουριάδη