✓ Στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό βίντεο (σποτ) του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, για τον Δήμο Καβάλας.

✓ «Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Την πεποίθηση ότι δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Καβαλιώτισσες και οι Καβαλιώτες πριν από τέσσερα χρόνια, δίνοντάς του την εντολή να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή, εκφράζει ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μέσα από το νέο προεκλογικό του βίντεο (σποτ), που αφορά τον Δήμο Καβάλας.

Υπογραμμίζει την επιτυχημένη συνένωση δυνάμεων που, σε συνδυασμό με το σχέδιο και το όραμά του, οδήγησαν στην επίλυση σημαντικών και διαχρονικών προβλημάτων της περιοχής.

Ο κ. Λαζαρίδης προχωρά σε ένα σύντομο απολογισμό έργων που έγιναν στον Δήμο Καβάλας, στην υλοποίηση των οποίων συνέβαλε και ο ίδιος. Ανάμεσά τους:

➢ Την επίλυση του ιδιοκτησιακού του κτιρίου του Παλαιού Νοσοκομείου της Καβάλας, το οποίο πλέον δεν διεκδικεί το ελληνικό Δημόσιο, καθώς βρίσκεται στα χέρια του Δήμου Καβάλας.

➢ Την επίλυση του διαχρονικού κοινωνικού προβλήματος που αντιμετώπιζαν με τις ιδιοκτησίες τους οι κάτοικοι του Παληού. Πλέον δεν κινδυνεύουν να χάσουν σε πολύχρονες και πολυδάπανες δικαστικές διενέξεις με το ελληνικό δημόσιο τις κύριες κατοικίες που στεγάζουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους ή σε άλλες περιπτώσεις τις επιχειρήσεις τους.

➢ Την αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα, με εκμίσθωσή του στην εταιρία Egnatia Aviation.

➢ Τη δημιουργία Κ.Ε.Π. και την εγκατάσταση ΑΤΜ στον Αμυγδαλεώνα.

➢ Το ξεμπλοκάρισμα της διαδικασίας για την έλευση του φυσικού αέριου στην Καβάλα.

➢ Την οριστική και αμετάκλητη δρομολόγηση των έργων ύδρευσης και αποχέτευσης της Καβάλας και των Κρηνίδων, ύψους άνω των 20.000.000 ευρώ.

➢ Τη δωρεά σύγχρονων φορητών απινιδωτών στον Αμυγδαλεώνα, τη Νέα Καρβάλη και τους Φιλίππους, καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και το παράρτημα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο κ. Λαζαρίδης δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους της Καβάλας, με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Χατζηκωνσταντίνου: Ισότιμη μεταχείριση και κοινωνικό κράτος πρόνοιας για τους συμπολίτες μας με αναπηρία
Επόμενο άρθροΑλέξης Πολίτης: Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών του Αλιευτικού Καταφυγίου Δ.Ε. Ορφανού