Στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό βίντεο (σποτ) του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, που αφορά τον Δήμο Παγγαίου.

«Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Την ικανοποίησή του που η συντριπτική πλειοψηφία των δεσμεύσεών του έγινε πράξη, εκφράζει ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, στο νέο προεκλογικό του σποτ (βίντεο), σχετικά με το Δήμο Παγγαίου.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής, σημειώνει ότι επί τέσσερα χρόνια υπήρξε συνένωση δυνάμεων και με σχέδιο και όραμα, επιτεύχθηκαν πολλά.

Προσωπικά ο κ. Λαζαρίδης, με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020-2050», βοήθησε στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του τόπου, όπως:

➢ Μετά από 9 χρόνια, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου επιτέλους έχει μόνιμη γιατρό.

➢ Με παρέμβασή του στη διοίκηση της Alpha Bank τοποθετήθηκε ΑΤΜ στο παλαιό δημαρχείο της Νικήσιανης.

➢ Μετά από πρότασή του στη διοίκηση της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.», η σήραγγα του Συμβόλου Όρους μετονομάστηκε σε σήραγγα «Νικολάου Μάρτη».

➢ Η Γαληψός, η Μεσορόπη, ο Πλατανότοπος, καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης, απέκτησαν σύγχρονους φορητούς απινιδωτές.

Ο κ. Λαζαρίδης εκφράζει την ελπίδα να δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πολίτες το 2019 και, απευθυνόμενος σε αυτούς, τους ζητά να τον στηρίξουν και πάλι.

Ταυτόχρονα, δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα τους, με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Προηγούμενο άρθροΕπιχορήγηση της ΔΕΥΑ Θάσου με 115.000€ για το έργο: “Επέκταση δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Ραχωνίου από Αϊ Γιάννη έως παλαιό ελαιοτριβείο”
Επόμενο άρθροΕυρεία σύσκεψη και συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στη Θάσο