Στη δημοσιότητα το νέο προεκλογικό βίντεο (σποτ) του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας

✓ «Δεσμεύτηκα! Έγινε! Συνεχίζουμε»

Το νέο προεκλογικό του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Με φόντο το λιμάνι και άλλες περιοχές της Καβάλας και υπό το σύνθημα «Συνεπής – Αποφασιστικός – Αποτελεσματικός!», ο κ. Λαζαρίδης απευθύνεται στους πολίτες, επισημαίνοντάς τους ότι τέσσερα χρόνια τώρα, όλοι μαζί, με συνένωση των δυνάμεών τους, με σχέδιο και όραμα, κατάφεραν πολλά για την Καβάλα.

Προσωπικά, όπως τονίζει, βοήθησε να λυθούν διαχρονικά προβλήματα του τόπου και με οδηγό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020-2050», η συντριπτική πλειοψηφία των δεσμεύσεών του έγιναν πράξη.

Ο κ. Λαζαρίδης εκφράζει την ελπίδα να δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Καβαλιώτισσες και οι Καβαλιώτες το 2019, ζητώντας τους να τον εμπιστευτούν και πάλι.

Από την πλευρά του, δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα τους, με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, με στόχο την ευημερία της κοινωνίας και ιδίως της νέας γενιάς.

Προηγούμενο άρθροΣε χάλια κατάσταση η παιδική χαρά στο Σούγελο
Επόμενο άρθροΠροσκλητήριο μήνυμα του Σεβ.Μητροπολίτου Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ Στεφάνου για την εορτή της Αγίας Λυδίας