Με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη συναντήθηκε την Τετάρτη 3 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
«Οι συναντήσεις μας με τον Φίλιππο Αναστασιάδη πάντα βασίζονται σε γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο. Μοιραζόμαστε μεταξύ άλλων το κοινό όραμα το οποίο έχουμε και αφορά, στα θέματα βιώσιμης κυκλικής οικονομίας, πράσινης ενέργειας και ψηφιοποίησης των Δημοσίων Υπηρεσιών. Η δέσμευση μου με την εκλογή μου στη Βουλή είναι ότι θα είμαι δίπλα στους αιρετούς άρχοντες της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού για να επιτύχουμε τους στόχους τους οποίους η Ν.Δ. έχει θέσει για την Ελλάδα. Κεντρική εξουσία και τοπική αυτοδιοίκηση οφείλουν να συμπορεύονται και να συνεργάζονται για τη βελτίωση της βιώσιμης ανάπτυξης των πολιτών», τόνισε η κ. Χατζηκωνσταντίνου.
Η υποψήφια Βουλευτής ενημερώθηκε ακόμα για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για το χρονοδιάγραμμα όσων έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από το Δήμο Παγγαίου.
Από την πλευρά του ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συμπορεύεται και να προάγει την καθημερινότητα των πολιτών με την αρωγή και συνεργασία των εκλεγμένων βουλευτών με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Προηγούμενο άρθροΥπογράφηκε η σύμβαση για το Τοπικό Χωροταξικό Σχέδιο του Δήμου Νέστου
Επόμενο άρθρο27 κόμματα- 82 υποψήφιοι Βουλευτές- Όλα τα ονόματα αλφαβητικά