Με τα μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Καβάλας και τον πρόεδρο Σμάραγδο Κρεμμύδα συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν ζητήματα, όπως το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ, η θεσμοθέτηση του Προσωπικού Βοηθού, η Κάρτα Αναπηρίας και άλλες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.
«Σκοπός μου η περαιτέρω προώθηση του οδικού χάρτη για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει τα Άτομα με Αναπηρία. Στόχος μου, η ενδυνάμωση της απασχόλησης των Ατόμων με Αναπηρία στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, καθώς και στον ρόλο της ΔΥΠΑ, για την παροχή εξατομικευμένων σχεδίων δράσης.
Δημιουργία σύγχρονων υποδομών για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των ΑμεΑ, σε όλους τους τομείς καθημερινότητας τους. Ακόμα, η μεγαλύτερη διευκόλυνση των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Η ευαισθησία όλων μας είναι κρίσιμος παράγοντας για την ισότιμη μεταχείριση των συμπολιτών μας με αναπηρίες».

Προηγούμενο άρθροΗλιακοί θερμοσίφωνες: Ποιοι ΑΦΜ και πού κάνουν αίτηση σήμερα – Οι προϋποθέσεις για να λάβετε την επιδότηση
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Με σχέδιο και όραμα, καταφέραμε πολλά για την Καβάλα μας