ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Και να λοιπόν που μία ακόμη Υπαίθρια Αναταλλακτική Βιβλιοθήκη έγινε πράξη μέσα από το αίσθημα της προσφοράς, την ευαισθητοποίηση και την έμπρακτη αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση που διακατέχει τους συμπολίτες μας.
Το Σωματείο Επιπλοξυλουργών Ν. Καβάλας, έπειτα από αίτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», αφιλοκερδώς κατασκεύασε μία πανέμορφη Υπαίθρια Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη την οποία τοποθέτησε στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στην Παλιά Μουσική (Τζαμί Χαλίλ Μπέη).
Πρόκειται για μία όμορφη κατασκευή φτιαγμένη με μεράκι από τους μαραγκούς του σωματείου και αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο προώθησης της φιλαναγνωσίας. Η λειτουργία της επαφίεται στη συνεισφορά των παιδιών που θα την επισκέπτονται. Ο τρόπος χρήσης της είναι απλός. Αφήνεις ένα βιβλίο και παίρνεις ένα άλλο της αρεσκείας σου χωρίς άλλη συνδρομή ή εγγραφή σε καταλόγους μελών της βιβλιοθήκης.
Ο Δήμος και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στα μέλη του σωματείου Επιπλοξυλουργών Ν. Καβάλας και εύχονται σε αυτά και τις οικογένειες τους καλές γιορτές και ένα ελπιδοφόρο 2023 γεμάτο υγεία, αγάπη και δημιουργία.
Σωματείο Επιπλοξυλουργών Νομού Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΕπίδοση χορηγιών στον Δήμαρχο για την φετινή χριστουγεννιάτικη «Αγκαλιά Αλληλεγγύης» “Αγκαλιά Αλληλεγγύης-Κάθε Παιδί κι ένα Παιχνίδι”.
Επόμενο άρθροQatar Gate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή