Το βασικότερο θέμα στο οποίο φαίνεται να εστίασε ο Γκρίγμπεργκ στη σύσκεψη στο Μαξίμου ήταν η ανάγκη της λήψης μέτρων που θα αντιμετωπίσουν εμπράκτως το θέμα της ακρίβειας

Σύσκεψη μακράς διαρκείας υπό την «προεδρία» του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και με την συμμετοχή του Αμερικανού συμβούλου του πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ, των έτερων υπουργών Επικρατείας Άκη Σκέρτσου και Μάκη Βορίδη, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, του επικοινωνιολόγου Θωμά Βαρβιτσιώτη και της σκληρής επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού (Τσιόδρα, Κάπη, Ζωγράφου) έλαβε χώρα χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του parapolitika.gr επρόκειτο περί μιας συζήτησης, κατά την διάρκεια της οποίας ετέθησαν μια σειρά από ζητήματα, που σχετίζονται με την στρατηγική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των focus group, ο Αμερικανός σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ, ανάλυσε όλα τα μετεκλογικά δεδομένα, επαλαμβάνοντας την άποψη ότι όχι μόνο δεν αμφισβητείται η πολιτική κυριαρχία της κυβέρνησης, αλλά και ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας και της στρατηγικής, έχει την άποψη, ότι ο νέος ένοικος της Κουμουνδούρου, όχι μόνο δεν έχει την δυνατότητα να κυριαρχήσει πολιτικά στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά απεναντίας εκτιμά ότι σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί. Όπως είπε, η πολιτική απειρία του Στέφανου Κασσελάκη, μπορεί να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το βασικότερο θέμα στο οποίο φαίνεται να εστίασε ο Γκρίγμπεργκ, ήταν η ανάγκη της λήψης μέτρων που θα αντιμετωπίσουν εμπράκτως το θέμα της ακρίβειας που απασχολεί οριζοντίως και καθέτως την κοινωνία.

Προεκλογική καμπάνια ενόψει ευρωεκλογών

Στην χθεσινή σύσκεψη πέραν της συζήτησης που έγινε σχετικά με την προτεινόμενη στρατηγική, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε και μια πρώτη προκαταρτική κουβέντα σε σχέση με την δομή που θα πρέπει να έχει η προεκλογική καμπάνια της Ν.Δ., ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ανεξάρτητα από την ουσία της χθεσινής σύσκεψης εκείνο που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Σταύρος Παπασταύρου, που ηγείται του πολιτικού τμήματος του Μεγάρου Μαξίμου (αν είναι δόκιμο να λεχθεί κάτι τέτοιο) κρίνει αναγκαία την δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας, που επί της ουσίας θα λειτουργεί ως το επίσημο think tank του πρωθυπουργού.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Αισθητός και στην Αττική
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Αγγελικής Δεληκάρη με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά