Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 11ου Δημοτικού Σχολείου των Ποταμουδίων έγιναν ακόμη μια φορά “μάρτυρες” των ψεύτικων υποσχέσεων της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Λόγω του κακού σχεδιασμού και της προβληματικής υλοποίησης του έργου ανάπλασης που εκτελείται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Νεαπόλεως (η οποία λειτουργούσε ως αυλή για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων), οι προσωρινοί χώροι που θα δοθούν στους μαθητές για τα διαλείμματα κρίνονται ανεπαρκείς και δεν εγγυώνται ούτε την ασφάλεια των μαθητών ούτε την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου!

Την ίδια στιγμή, η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου δίνει ψεύτικες υποσχέσεις ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες και θα δοθεί σε χρήση τμηματικά, ενώ αντίθετα το έργο είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσει τον ένα χρόνο υλοποίησης και δε θα παραδοθεί τμηματικά!

Συνεχίζοντας μάλιστα τον εμπαιγμό όλων, η Δημοτική Αρχή πρότεινε να χρησιμοποιείται ως αυλή ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου των Ποταμουδίων, την οποία πρόταση όμως απέρριψαν οι δάσκαλοι λόγω ακαταλληλότητας!

Εμείς δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε την εκτέλεση του έργου και να βελτιώσουμε και τον σχεδιασμό και την εκτέλεσή του προς όφελος δασκάλων, μαθητών, γονέων και κατοίκων της περιοχής.

Με την ευκαιρία, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣωματείο εργαζόμενων ΟΤΑ Ν.Καβάλας: Προβλήματα και ελλείψεις στο κεντρικό κτήριο του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μοντέρνες “έξυπνες” στάσεις αστικών λεωφορείων