Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, συναντήσαμε για ακόμη μία φορά τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και συζητήσαμε από κοντά την πρόσφατη κατάσταση που διαμορφώνεται με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ, και ειδικά με τις “άγονες” γραμμές που έχουν διακοπεί κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε συνοικίες της Καβάλας.

Εδώ και δύο χρόνια, προτείνουμε ξανά και ξανά στη διοίκηση του Δήμου να στηρίξουμε οικονομικά ως Δήμος τις γραμμές αυτές.

Ο Δήμαρχος Καβάλας δεν έχει δείξει την παραμικρή διάθεση ούτε να καταλάβει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημότες ούτε φυσικά να επεξεργαστεί μία βιώσιμη λύση σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ.

Ακόμη και η προχθεσινή συνάντηση του Δημάρχου με το Αστικό ΚΤΕΛ έγινε μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων. Η Δημοτική Αρχή δεν παρουσίασε καμία συγκεκριμένη λύση και απλά ο Δήμαρχος παρέπεμψε το θέμα στην επόμενη χρονιά, προφανώς λόγω δημοτικών εκλογών.

Εμείς επιμένουμε:

  • η διοίκηση του Δήμου να συμβάλλει ΤΩΡΑ σε λύση για το πρόβλημα των “άγονων” γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ, με μία συμφωνία που θα είναι βιώσιμη και θα εξυπηρετεί τους δημότες και τις συνοικίες της Καβάλας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Εμείς είμαστε πάντοτε ΔΙΠΛΑ στους δημότες και προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροH ώρα του εδωλίου για τον Νίκο Παππά: Ανοίγει η αυλαία του Ειδικού Δικαστηρίου για τη δράση του στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Δήμου Θάσου στην 37η Philoxenia (2022)