Η αγανάκτηση των γονέων και των αθλητριών της ομάδας βόλεϋ του Αμυγδαλεώνα για την τεράστια, πολύχρονη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Εμείς ως παράταξη έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις με το ΔΣ της ομάδας για το θέμα αυτό, και το έχουμε βάλει (και θα συνεχίζουμε να το βάζουμε) στο Δημοτικό Συμβούλιο, πιέζοντας τη Δημοτική Αρχή να λύσει το πρόβλημα.

Είναι απαράδεκτο η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, και προσωπικά του Δημάρχου Καβάλας, να αδιαφορούν – με προκλητικό τρόπο – για την καθημερινή ταλαιπωρία γονέων και αθλητριών ηλικίας 12 και 13 ετών, που αναγκάζονται να μετακινούνται μέχρι τα μεσάνυχτα εκτός του χωριού, πολλά χιλιόμετρα μακριά, για τις προπονήσεις τους. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει σε αποψίλωση το δυναμικό της ομάδας, που έχει μειωθεί κατά 60% εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και της οικονομικής ζημίας που έχει προκληθεί στην ομάδα και στους γονείς.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στην αντίδραση της ομάδας βόλεϋ του Αμυγδαλεώνα και θα είμαστε μαζί τους, προκειμένου να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και η ταλαιπωρία, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Αμυγδαλεώνας, και γενικότερα η Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, χρειάζονται μία άλλη, πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση στο θέμα της ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών στην περιοχή.

Η ολοκλήρωση ωστόσο του έργου του κλειστού Γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα είναι πρώτιστος στόχος της παράταξής μας και αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη του συνόλου των αθλητικών υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟι αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα- Αναλυτικά ημερομηνίες
Επόμενο άρθροΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πληροφορίες για έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες