Επισκεφθήκαμε σήμερα την περιοχή του Αγ. Νικολάου, για να συνομιλήσουμε από κοντά με επαγγελματίες της περιοχής για την πορεία του έργου της ανάπλασης.

Διαπιστώσαμε, για ακόμη μία φορά, πως η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ και ΠΡΟΧΕΙΡΑ τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του έργου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ καθόλου τους επαγγελματίες που επενδύουν στην ανάπλαση με αλλαγές στα καταστήματά τους!

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η Διοίκηση του Δήμου να αιφνιδιάζει επαγγελματίες και κατοίκους! Δεν σκέφτεται τον κόπο και την αγωνία τους;

Με ποιους… “ειδήμονες” επιτέλους συνομιλεί η Διοίκηση του Δήμου, για να υλοποιήσει και αυτό το έργο;

Πάντως, ΟΧΙ με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής, που είναι αγανακτισμένοι με τις παλινωδίες της Διοίκησης του Δήμου!

  • Πρόβλεψε η Διοίκηση του Δήμου θέσεις στάθμευσης για τα οχήματα μονίμων κατοίκων και επαγγελματιών, που θα σταματήσουν να σταθμεύουν π.χ. στην οδό Ύδρας; ΟΧΙ!

Δεν βλέπει η Διοίκηση του Δήμου ότι με τέτοιες αυθαίρετες αποφάσεις θα προκαλέσει επιδείνωση στο πρόβλημα με τη στάθμευση και το κυκλοφοριακό στο κέντρο της πόλης;

  • Έχει κάνει μία μελέτη κυκλοφοριακή και οδικής ασφάλειας, για να εφαρμόσει συγκεκριμένα μέτρα και να μην κάνει “πειράματα” και “ερασιτεχνισμούς” που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη; ΟΧΙ!

Αρχίζουμε πραγματικά να ανησυχούμε και να αναρωτιόμαστε:

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΒΑΛΑ;

ΠΟΣΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ;

Εμείς λέμε μερικά απλά πράγματα:

  • ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που έχουν εκεί καταστήματα εδώ και δεκαετίες!
  • ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ των επιστημόνων σε θέματα κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας!
  • ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη και μελέτη οδικής ασφάλειας, με σκοπό να δοθούν λύσεις και ασφάλεια στην καθημερινότητα των δημοτών!

Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας πρέπει ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ αυτό το καλοκαίρι!

Να φροντίσει ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που θα “χαντακώσουν” τους επαγγελματίες!

Δε “θα πληρώνουν” οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής του Αγ. Νικολάου τις καθυστερήσεις και την αναβλητικότητα της Διοίκησης του Δήμου!


Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΞεκινά το έργο καθαρισμού των τάφρων στα Τενάγη Φιλίππων
Επόμενο άρθροΕξέλιξη έργου επέκτασης δικτύων ηλεκτροφωτισμού και τροφοδοσίας ελλιμενισμένων σκαφών – επιστρώσεων στο προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμένα Καβάλας