Παρουσιάζουμε τους υποψηφίους συμβούλους μας από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων:


Αγγελίδη Παναγιώτη
Ανθόπουλο Παναγιώτη
Αντωνιάδη Σάββα
Αποστολακάκη Αναστάσιο

Αγγελίδης Παναγιώτης

Ιδιωτικός υπάλληλος

Πρόεδρος Κοινότητας Λυδίας

Ο Παναγιώτης Αγγελίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Λυδίας. Ασχολείται χρόνια με την πολιτική και την Αυτοδιοίκηση ως στέλεχος της ΝΔ.

Ανθόπουλος Παναγιώτης

Διοικητικός υπάλληλος Νοσοκομείου Καβάλας

Γεννήθηκα το 1967 στην Καβάλα. Είμαι γιός του Γεωργίου Ανθόπουλου και της Ανατολής Ανθοπούλου. Φοίτησα στο Δημοτικό σχολείο Κρυονερίου και στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1Ο ΕΠΑΛ Καβάλας. Είμαι κάτοχος πτυχίου της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ και συγκεκριμένα του προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» με βαθμό Άριστα. Είμαι έγγαμος με την Ιωάννα Δηλγεράκη και μόνιμος κάτοικος στον τόπο καταγωγής μου, στο Κρυονέρι Καβάλας. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα επί σειρά ετών στον τομέα της Αγροτικής Παραγωγής, ως κάτοχος αγροτικής εκμετάλλευσης. Είμαι δημόσιος υπάλληλος του οικονομικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Από το 2014-2016 διετέλεσα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Ο.Ε.Β. ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ενώ από το 2009-2014 διετέλεσα Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του συγκεκριμένου Οργανισμού. Επίσης, το 2004-2012 διετέλεσα άλλοτε μέλος και άλλοτε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ζυγού. Στα ενδιαφέροντά μου, συγκαταλέγεται η δραστηριοποίησή μου στα καλλιτεχνικά δρώμενα του Νομού Καβάλας, συμμετέχοντας ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Αντωνιάδης Σάββας

Συνταξιούχος πρώην ΕΛΠΑ Οδική Βοήθεια

Γεννήθηκα στο Βουνοχώρι Καβάλας το 1957 και μένω στην Καβάλα. Φοίτησα στην Τεχνική Σχολή ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και αποφοίτησα με την ειδικότητα του Μηχανικού Αυτοκινήτων και εργάστηκα μέχρι τη συνταξιοδότησή μου στην ΕΛΠΑ – ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. Διετέλεσα Πρόεδρος των ποδοσφαιρικών σωματείων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Βουνοχωρίου και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Φιλίππων, ενώ τώρα είμαι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουνοχωρίου.

Αποστολακάκης Αναστάσιος

Στρατιωτικός

Γεννήθηκα το 1981 και διαμένω στο Πολύστυλο. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Διάλλιου, κομμώτρια, και έχω δύο παιδιά. Είμαι Πρόεδρος της τοπικής ομάδας “ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ”.


Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΠλήρως οργανωμένη φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή στο Παγγαίο
Επόμενο άρθροTροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Ραψάνης