Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Χαράλαμπο Κουφατζή, Δικηγόρο και εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο Καβάλας.

Ο Χαράλαμπος Κουφατζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα, και είναι γιός του Γεώργιου Κουφατζή, Αεροπόρου ε.α., και της Παγώνας Μητσιάρη, Φιλολόγου. Είναι νυμφευμένος με την Χριστίνα Πρασσά, οικονομολόγο – τραπεζικό υπάλληλο, και έχει δύο τέκνα.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση «ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» του ΔΠΘ. Έχει πτυχία στην Αγγλική, τη Γερμανική και τη Γαλλική γλώσσα.

Ασκεί τη μαχόμενη Δικηγορία στην Καβάλα από το 2006 (Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω), όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο, και είναι κάτοχος Αδείας Διαχειριστή Αφερεγγυότητας Α’ τάξης του Υπουργείου Οικονομικών.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (2015-2016) και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (2018-2019). Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δοξάτου (2007 -2014) και εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου (2007 -2014).

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας (2019 έως σήμερα) και μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965.

Υπηρέτησε την πατρίδα του ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού και συμμετέχει στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καβάλας ως εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ από το 2008. Τέλος, είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κίνησης (Παράρτημα Καβάλας) από το 2017 – σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Χαράλαμπο Κουφατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Προηγούμενο άρθρο3ο Γυμνάσιο Καβάλας: ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ- Μήνυμα σε όσους δοκιμάζονται από τις σαρωτικές πλημμύρες στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΕυρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου για τα αντιπλημμυρικά έργα σε όλη την Περιφέρεια