Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους δημότες για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Τα προβλήματα πολλά, οι λύσεις περιορισμένες και φτωχές.

Στη συνάντησή μας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λυδίας Ηλία Παυλίδη, έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά, φάνηκε η ανάγκη, ειδικά για την δημοτική ενότητα Φιλίππων, να φτιάξουμε μία μικρή Τεχνική Υπηρεσία, τοποθετώντας μόνιμα στο πρώην Δημαρχείο των Κρηνίδων εξοπλισμό και οχήματα για την άμεση αντιμετώπιση όλων των καθημερινών προβλημάτων.

Η πρότασή μας αυτή παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ!

Δεν είναι όμως μόνο η καθημερινότητα. Ο στόχος της ανάπτυξης της περιοχής των Φιλίππων παραμένει “εγκλωβισμένος” από την ανεπάρκεια της Διοίκησης του Δήμου Καβάλας να αξιοποιήσει το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων και να κάνει τον Δήμο μας παγκόσμιο τουριστικό πόλο.

Φτάσαμε μάλιστα να ζήσουμε ακόμη και την “υπονόμευση” της τοπικής οικονομίας της Δ.Ε. Φιλίππων με την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να κλείσει τα Λασπόλουτρα!

Εμείς όμως επιμένουμε!

Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας οφείλει να δώσει στη Δ.Ε. Φιλίππων περισσότερες δυνατότητες να αντιμετωπίζει μόνη της τα καθημερινά προβλήματα.

Και φυσικά να προχωρήσει η αξιοποίηση του τοπικού πλούτου όλου του Δήμου, για να έρθουν νέα έσοδα και νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες.

Προηγούμενο άρθροΕόρτιο προσκλητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΦΝΘ κ.Στεφάνου για την εορτή της Αγίας Λυδίας
Επόμενο άρθροΧρηματική χορηγία του Συλλόγου Αδελφοποίησης Καβάλας – Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ” για το φεστιβάλ Cosmopolis