Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης για τον 2ο γύρο των εκλογών.
Συγκεκριμένα είπε ότι «την Κυριακή που μας πέρασε η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση αποδείχθηκε ότι είναι η μεγαλύτερη παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με διαφορά 7 μονάδων από την Περιφερειακή Σύνθεση, που συνεπάγεται σε 21 χιλιάδες ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες της Περιφέρειάς μας αξιολόγησαν θετικά το έργο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Ειδικότερα, στην ΠΕ Καβάλας, είναι αξιοσημείωτη η άνοδος που είχαμε. Το 2019 η παράταξή μας είχε λάβει 21% ενώ η παράταξη του κ. Τοψίδη είχε λάβει 34% και τώρα εμείς υπερδιπλασιάσαμε σχεδόν το ποσοστό μας κι από το 21% φτάσαμε στο 40,2% ενώ η παράταξη του κ. Τοψίδη παρέμεινε σταθερή. Αυτό δείχνει ότι οι πολίτες και στην Περιφέρεια αλλά και ειδικότερα στην ΠΕ Καβάλας αξιολόγησαν θετικά το έργο μας».
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ
Πρόσθεσε ότι «το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο Χρήστος Μέτιος έκλεισε έναν θετικό κύκλο την προηγούμενη τετραετία και ανοίγει έναν καινούργιο το 2024-2029. Επομένως, την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε τον Περιφερειάρχη, δηλαδή τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται να κάνει ο τόπος μας. Την πρώτη Κυριακή ο κόσμος ψηφίζει συνήθως περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και τη δεύτερη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές, ψηφίζει πρόσωπο. Ψηφίζει ποιος είναι πιο ικανός περιφερειάρχης. Αυτόν που έχει την εμπειρίας, τη γνώση και το πρόγραμμα που μπορεί να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Αυτός έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Χρήστος Μέτιος.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη, γι’ αυτό και καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη στις 15 Οκτωβρίου ώστε να μην υπάρξει καμία ψήφος χαμένη.
Τα μηνύματα που έχουμε σε όλη την Περιφέρεια αλλά και στην ΠΕ Καβάλας μας κάνουν αισιόδοξους, όμως δεν χρειάζεται να υπάρχει αλαζονεία ούτε και έπαρση. Οι κάλπες είναι άδειες κι εμείς συνεχίζουμε να προβάλλουμε το σημαντικό, πολυεπίπεδο, πολύπλευρο έργο μας, που αφορά όλους τους τομείς, από την καθημερινότητα μέχρι τα μεγάλα έργα. Υπάρχει ένα θετικό πρόσημο και μ’ αυτό συνεχίζουμε».

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήριο μήνυμα Αγγελικής Δεληκάρη για εκλογή Επισκόπων Θεσπιών και Τανάγρας
Επόμενο άρθροΟι φοιτητές κρατούν σε καλά επίπεδα την επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας