”Το ποια είναι η επόμενη μέρα, είναι μια καλή ερώτηση, αλλά δεν έχω σαφή και ακριβή απάντηση να δώσω. Είναι ρευστά όλα”.

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καβάλας, Κωνσταντίνος Στεφανίδης.

”Ουσιαστικά ο μεγάλος αγώνας με μεγάλη διάρκεια είναι αυτός που γίνεται στην Ευρώπη. Εκεί πιθανόν θα έχουμε κάποιες αλλαγές από ό,τι φαίνεται όσον αφορά τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Υπάρχει μία σοβαρή πίεση στην Ευρώπη και δεσμεύτηκαν ότι θα αλλάξουν πράγματα, τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί. Η νέα Κ.Α.Π. αφορά την περίοδο 2023 – 2027 και για πρώτη φορά θα συμβεί αυτό, δηλαδή θεσμοθετημένες αποφάσεις, οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν. Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε, ακούμε και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τουλάχιστον σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε ιδιαίτερα στην Ελλάδα”, ανέφερε σχετικά ο κ. Στεφανίδης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

”Εντούτοις είμαστε πάντοτε σαφώς σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Η κοινωνία μας έχει τρεις βασικούς πυλώνες που τους αφορούν όλους. Είναι η παραγωγή τροφής, είναι η Παιδεία και είναι και η Υγεία. Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι και οι τρεις αυτοί πυλώνες που είναι η ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας βάλλονται σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο θέμα των αγροτών, αλλά αφορά ευρύτερα όλη την κοινωνία το πρόβλημα. Και το τι θα φάει και πώς θα πορευτεί στην Υγεία και στην Παιδεία”, σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Καλαντζής: Σίγουρη η νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Επόμενο άρθροΕπανεκλογή Δημάρχου Παγγαίου στο ΔΣ της ΚΕΔΕ