Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη δήλωση του μετά την εμφατική νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Δεν θα ανεχθώ έπαρση και αλαζονεία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Κυριακής, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα των εκλογών και τον θρίαμβο του κόμματός του.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή που χαράξαμε πριν 4 χρόνια αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών με ηχηρό και ώριμο τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Πρόεδρος της ΝΔ

«Έκλεισαν οριστικά έναν τραυματικό κύκλο ψέματος και τοξικότητας», συμπλήρωσε.

«Θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις (…). Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουμε με ταχύτητα καθώς αυτό αποτελεί η επιλογή του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έπειτα, τόνισε πως «όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σήμερα θα βρίσκομαι μπροστά σας να έχω αυτή τη μεγάλη τιμή, αυτή τη μεγάλη ευθύνη, εκλεγμένος για δεύτερη φορά, αυτοδύναμος πρωθυπουργός».

«Από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια και ξεκινάμε την προσπάθεια να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα, μια πατρίδα με περισσότερη ευημερία, περισσότερη Δικαιοσύνη για όλους. Ξημερώνει για όλους αύριο μια ακόμα καλύτερη μέρα», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Προηγούμενο άρθροΝΔ: Τέσσερις βουλευτές εκλέγονται στο Νομό Καβάλας
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023 – Τσίπρας: Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος