Το καλάθι των Χριστουγέννων θα εφαρμοστεί από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 3 Ιανουαρίου

Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα εφαρμοστεί το «Καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα περιλαμβάνει 6 διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι.

«Καλάθι των Χριστουγέννων»: Ποια προϊόντα θα περιέχει

Γαλοπούλα
Αρνί
Κατσίκι
Τσουρέκι
Βασιλόπιτα
Σοκολάτα
Αυτά είναι τα προϊόντα που αποφασίστηκαν να περιέχονται στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» κατά την συνάντηση που είχε σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Στη νέα ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Κώστας Σκρέκας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον Γενικό Διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν η δεύτερη σε διάστημα μιας εβδομάδας, αποφασίστηκε να εφαρμοστεί – όπως και πέρυσι – το «Καλάθι των Χριστουγέννων», από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

Ο Κώστας Σκρέκας, δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό, ενώ φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

Προηγούμενο άρθροΟμάδα των “11”: Στις 19.00 τα “αποκαλυπτήρια” του ονόματος – Την ίδια ώρα θα δίνει συνέντευξη ο Κασσελάκης
Επόμενο άρθροΟ Παναγιώτης Μαμτσαδέλης θεωρεί μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας