Το σούπερ μάρκετ που έχει τις χαμηλότερες τιμές προϊόντων στο «καλάθι του νοικοκυριού» ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Όπως ανέφερε το υπουργείο, το συνολικό κόστος του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» είναι μειωμένο στη συντριπτική πλειονότητα των σούπερ μάρκετ με τη μεγαλύτερη μείωση -2,23% στην αλυσίδα LIDL.

Επίσης την ίδια στιγμή το υπουργείο επισημαίνει πως στο 98% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Kαλάθι του Nοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές την 9 η εβδομάδα εφαρμογής της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης (28/12/2022 -3/1/2023) με βάση τους νέους τιμοκαταλόγους που γνωστοποίησαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων σήμερα, Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Όσον αφορά στην πρωτοβουλία για το «Καλάθι του Αη Βασίλη», από σήμερα, 28 Δεκεμβρίου μετέχουν 40 αλυσίδες με 1.991 παιχνίδια από 32 αλυσίδες με 1.560 παιχνίδια που ξεκίνησαν στις 14 Δεκεμβρίου. Οι τιμές στα παιχνίδια που προσφέρονται με έκπτωση παραμένουν αμετάβλητες. Αναλυτικά, από το σύνολο 850 προϊόντων στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» που είναι απολύτως συγκρίσιμα:

στα 47, ποσοστό 6%, η τιμή μειώθηκε
στα 782, ποσοστό 92%, η τιμή παρέμεινε σταθερή
και μόλις σε 21, ποσοστό 2%, η τιμή αυξήθηκε.
Αναλυτικά οι τιμές των προϊόντων στο ακόλουθο link: https://e-katanalotis.gov.gr/

Προηγούμενο άρθρο15χρονος καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της μάνας ενός φίλου του προσπάθησε να τον βιάσει
Επόμενο άρθροΓρίπη και κοκτέιλ ιώσεων πλήττουν παιδιά και ενήλικες, έξαρση και χάος σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη