”Η προσέλευση στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ. την περασμένη Κυριακή (19/5), δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, δεν είχαμε μια εκρηκτική αύξηση, αλλά ήταν μία αύξηση σε κάθε περίπτωση σε σχέση με τις εκλογές του 2019, της τάξεως του 2%. Όπως και να το κάνουμε ήταν προς τα πάνω η συμμετοχή και δεν ήταν προς τα κάτω”.

Τα παραπάνω σημείωσε σε δηλώσεις του σχολιάζοντας τις πρόσφατες εκλογές του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ., ο επικεφαλής της παράταξης ΟΡ.ΜΗ., Σωτήρης Λαζαρίδης, ο οποίος παραμένει πρόεδρος στο Τ.Ε.Ε. – Α.Μ., μέχρι να συσταθεί η νέα διοικούσα επιτροπή.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

”Οι μηχανικοί μας τίμησαν δεόντως με την ψήφο τους, ειδικά την παράταξή μας την ΟΡ.ΜΗ., την οποία ανέδειξαν πρώτη δύναμη στην Π.Ε. Καβάλας και συνολικά πήραμε τρεις έδρες παραπάνω από την προηγούμενη θητεία. Είναι μια επιτυχία, η οποία δικαιώνει και τα στελέχη που πλαισίωσαν την παράταξή μας και είναι και μια δικαίωση ας πούμε δική μου, που τόσα χρόνια ασχολούμαι με το Τεχνικό Επιμελητήριο και νομίζω ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να δώσουμε στον κόσμο και στους μηχανικούς ό,τι καλύτερο μπορούμε και να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά τους τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, γιατί σε κεντρικό επίπεδο έχουμε μόνο χαρακτήρα πίεσης και όχι επίλυσης να μη γελιόμαστε”, ανέφερε σχετικά ο κ. Λαζαρίδης.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

”Περιμένουμε μία θητεία, η οποία θα είναι καλύτερη για τους μηχανικούς. Οι εκλογές τελείωσαν, δεν υπήρχαν αψιμαχίες, αλλά ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας. Οι μηχανικοί επέλεξαν αυτούς που ήθελαν να επιλέξουν και προχωράμε για την επόμενη μέρα όλοι μαζί, όπως πρέπει να είμαστε οι μηχανικοί, ώστε να μην μπαίνουν από διάφορες κερκόπορτες επαγγέλματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την επιστημονικότητα και την τεχνική κατάρτιση των μηχανικών, εννοώ τα κολέγια ή άλλους αποφοίτους από εδώ και από εκεί”, τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Λαζαρίδης.

Προηγούμενο άρθροΧρειάζεται εκβάθυνση του Κεντρικού Λιμανιού Καβάλας σύμφωνα με τον πλοηγό Χρήστο Τζανάκο
Επόμενο άρθροΟι Γιατροί του Κόσμου στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου