Θετικό είναι το πρόσημο που αφήνει η τουριστική χρονιά για την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Υγείας κ. Θανάσης Τσώνης υπογράμμισε ότι ήδη προγραμματίζουν για την επόμενη χρονιά.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «γενικότερα για την Περιφέρειά μας, δυστυχώς η γλυκιά γεύση που είχαμε όλοι στο στόμα χάθηκε με τις φωτιές στον Έβρο, όπου η καταστροφή ήταν μεγάλη. Αλλά σε γενικό πλαίσιο ήταν θετικό το πρόσημο. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Παρατηρήσαμε ότι όλες οι αγορές που είχαμε στο παρελθόν ενισχύθηκαν αλλά και οι νέες αγορές που ανοίξαμε τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε η επισκεψιμότητά τους στην περιοχή. Νομίζω, πια, ότι έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο ο οποίος θα ενισχύεται κάθε χρόνο, άνευ απροόπτου φυσικά και κάποιων έκτακτων φαινομένων τα οποία δεν τα έχουμε υπολογίσει».
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Για την επόμενη χρονιά είπε ότι «έχουμε μπει στη διαδικασία του προγραμματισμού που περιλαμβάνει τη συμμετοχή μας σε Εκθέσεις, σε πολλές be to be συναντήσεις σε διάφορες χώρες. Χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα που έχουμε στα χέρια μας, όπως φυλλάδια, on line και of line διαφήμιση, προβολές σε ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Χρησιμοποιούμε ό,τι εργαλείο έχουμε για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής η οποία θέλουμε να έχει κίνηση 12 μήνες το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι με το παραδοσιακό ήλιος και θάλασσα. Στόχος μας κάθε φορά είναι αναδεικνύουμε και τοποθεσίες και συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα δώσουν κινητικότητα και τους υπόλοιπους μήνες το χρόνο».

Προηγούμενο άρθροΤο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα ταλαιπωρεί και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία «Daniel»: Εκκενώνονται τρία χωριά έξω από την Λάρισα