Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η Black Friday για την εστίαση στην Καβάλα. Ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών κ. Γιώργος Βαφείδης επεσήμανε ότι ακόμη βοηθάει ο τουρισμός.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «σε γενικές γραμμές η κίνηση ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο στα εμπορικά καταστήματα όσο και στην εστίαση. Ιδίως στο κέντρο της πόλης, η κίνηση στον έναν κλάδο βοηθάει τον άλλο. Τις υπόλοιπες μέρες, Σάββατο και Κυριακή, λόγω της βροχής και του κρύου η κίνηση ήταν αρκετά περιορισμένη αλλά από ‘δω και πέρα αυτό θα είναι φυσιολογικό. Η κίνηση θα έχει άμεση εξάρτηση από τις καιρικές συνθήκες».
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Πρόσθεσε ότι «βλέπουμε ότι ακόμη υπάρχει τουρισμός στη χώρα μας. Παρατηρήθηκε ότι υπήρχαν αρκετοί επισκέπτες από την Τουρκία, κάτι πάρα πολύ θετικό για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δεν λέμε ότι πετύχαμε την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν αλλά σίγουρα όποιοι έρχονται στην πόλη μας είναι προς όφελός μας. Επωφελούνται το λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα τουριστικό προϊόν, το ξενοδοχεία κλπ. Είναι κάτι θετικό και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Καβάλας παρακολουθούν διδασκαλίες σε ευρωπαϊκές τάξεις
Επόμενο άρθροΣταύρος Κυβράκης: Αν συνεχιστεί έτσι ο καιρός, θα πάμε σε έναν χειμώνα κλασικό που τα τελευταία χρόνια δεν τον είχαμε