Έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της είναι η έκθεση για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία Kavala Expo, η οποία θα διεξαχθεί για 29η χρονιά από σήμερα Παρασκευή 29/9 μέχρι και τη Δευτέρα 2/10 και θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ‘’Απόστολος Μαρδύρης’’ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Η 29η Kavala Expo έρχεται με πολυποίκιλες δράσεις ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, γαστρονομικές δημιουργίες, και μουσικά event με διακεκριμένους καλλιτέχνες. Λίγο πριν την έναρξη του μεγαλύτερου επιχειρηματικού γεγονότος της χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας μίλησε στην ΕΡΤ3, την εκπομπή «Περίμετρος» και την Τασούλα Κρητικού.

«Νομίζω ότι φέτος ανεβάσαμε κι άλλο τον πήχη, προσπαθούμε να έχουμε ένα δυναμικό come back θα έλεγα μετά από τα δύο χρόνια του κορονοϊού αλλά και της οικονομικής κρίσης, που έχουμε τον τελευταίο χρόνο. Μία έκθεση, που είναι η μεγαλύτερη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πάνω από 120 επιχειρήσεις, μια πλέον Βαλκανική έκθεση, έχουμε ως τιμώμενη περιοχή το λιμάνι Μπουργκάζ της Βουλγαρίας, πέρσι ήταν η Σερβία. Έχουμε επιχειρηματικές αποστολές από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, δυναμικές παρουσίες τοπικών και περιφερειακών επιχειρήσεων. Επομένως ένα τετραήμερο, που ξεκινά για την έκθεσή μας από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα με πολλά δρώμενα, ενισχύσαμε τις μουσικές συναυλίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Δέμπας.

Τα εγκαίνια θα κάνει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου

Προηγούμενο άρθροΕΣΡ: Η Ευτέρπη Κουτζαμάνη νέα πρόεδρος – Είναι η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑγιασμός του εκλογικού κέντρου της Αναστασίας Ιωσηφίδου