Η δημοτική παράταξη Ώρα Δημιουργίας και η υποψήφια δημαρχος Καβαλας Αναστασία Ιωσηφίδου συγχαίρει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για διακομιδή των νεογνών και των ασθενών σε κλίνες. Σε άμεση επικοινωνία της κ. Ιωσηφιδου με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γερόπουλο , η ίδια ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στο ίδρυμα, και πληροφορήθηκε πως αναμένεται πλοίο από Αλεξανδρούπολη με 70 ασθενείς τους οποίους θα διακομίζουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με επανδρωμένο πλήρωμα στο νοσοκομείο Καβαλας. Ο κ. Γερόπουλος αναφερόμενος στα νεογνά , την διαβεβαίωσε πως και τα 11 είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένα μεταφέρθηκε με διασωλήνωση στην Θεσσαλονίκη.
Η Ώρα δημιουργίας , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται όλη η Περιφέρεια μας, βρίσκεται δίπλα στο νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς, προσφέροντας όταν χρειαστεί εμπράκτως χείρα βοηθείας, και αποδίδει όπως οφείλει, τα εύσημα και την ευγνωμοσύνη της στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και βεβαίως τους εθελοντές που δρουν σε περιοχές υψηλού κινδύνου στην περιοχή μας μεταξύ των οποίων και μέλη της δημοτικής μας παράταξης .
Ήδη σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσουπόλεως , στάλθηκε μία μπαλέτα εμφιαλωμένα νερά και 4 κιβώτια στιγμιαίων ροφημάτων, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στο έργο των ανθρώπων αυτών, που δίνουν μάχη με τον πύρινο εφιάλτη που έχει ενσκήψει για μια φορά ακόμα πάνω από την περιοχή μας.
Ο Θεός να τους έχει όλους γερούς και ασφαλείς

Προηγούμενο άρθροΕκκενώνεται ο Άγιος Κοσμάς Νέστου
Επόμενο άρθροΣυμπαράσταση της παράταξης “Όραμα για το Μέλλον” στους πληγέντες συμπολίτες του Δήμου Νέστου – Ντίνος Κλειτσιώτης