Με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, θα περάσει και από την Καβάλα!

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΟΕ, η Λαμπαδηδρομία και η τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Απαντώντας στη σχετική επιστολή του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αθανάσιου Βασιλειάδη, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι “η συμμετοχή της Καβάλας στη μεγάλη γιορτή του Παγκόσμιου Αθλητισμού, αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα και τους συνδημότες μου.
Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα μας δώσει την ευκαιρία αφενός μεν να αναδείξουμε το επίπεδο των αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας και αφετέρου να προβάλλουμε το πολιτιστικό μας αποτύπωμα σε όλη την υφήλιο” και πρόσθεσε “ο Δήμος Καβάλας αποδέχεται με μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Φλόγα στις 22 Απριλίου 2024, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και θα ικανοποιήσει στο ακέραιο όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της τελετής υποδοχής της”.

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες σε ειδικά, μουσικά μαθήματα και αγωνίσματα
Επόμενο άρθροΥποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με τον Χρήστο Μέτιο ο Κώστας Παπακοσμάς