Η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας συνδιοργανώνουν περιφερειακή συνάντηση με κύριο θέμα το ενεργειακό κόστος των Δ.Ε.Υ.Α. Ανάλογες περιφερειακές συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Λάρισα για τις Δ.Ε.Υ.Α. της Θεσσαλίας και στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης για τις Δ.Ε.Υ.Α. των Π.Ε. Θεσ/νικης, Σερρών και Κιλκίς.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 10.00 στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης (Κύπρου 12-14, πλησίον Δημαρχείου Καβάλας), καλούνται να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και οι Γεν. Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στόχος της συνάντησης είναι να αναδειχθεί το ζήτημα του ενεργειακού κόστους των Δ.Ε.Υ.Α. το οποίο, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, δεν είναι διαχειρίσιμο και απειλεί τη βιωσιμότητα των Δ.Ε.Υ.Α.

Στη συνάντηση θα συμμετέχει και θα κάνει την κεντρική τοποθέτηση αναπτύσσοντας τις θέσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, ο οποίος μετά τη λήξη της συνάντησης θα δώσει και Συνέντευξη Τύπου.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη για τη δική μας φροντίδα
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Καβάλα