Από σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα, σύγχρονη και ψηφιακή καμπάνια προς τους δημότες με σκοπό να καταγράψουμε ηλεκτρονικά τις απόψεις τους για διάφορα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας, που τους απασχολούν.

Με την καμπάνια “Η γνώμη σου μετράει!”, οι δημότες μπορούν από την ειδική κάρτα που θα βρίσκουν σε κεντρικά σημεία της Καβάλας να σκανάρουν με το κινητό τους το ειδικό QR code και να απαντούν μέσα σε 2 λεπτά σε ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που αναφέρεται στα σύγχρονα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά και τις λύσεις που θεωρούν εκείνοι καταλληλότερες.

Από σήμερα το πρωί, και για τις επόμενες εβδομάδες, η παράταξή μας θα μοιράζει τις κάρτες “Η γνώμη σου μετράει!” σε όλον τον Δήμο, με ειδικές περιοδείες, ώστε η κάρτα να φτάσει σε κάθε δημότη, σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Έτσι, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να μας δείξουν πώς θέλουν να γίνει ο Δήμος Καβάλας που αγαπάμε!

Συμμετέχετε στην καμπάνια μας και δείξτε μας την Καβάλα που θέλετε, την Καβάλα του μέλλοντος, την Καβάλα που μας αξίζει!

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Αύριο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία για το χρονοδιάγραμμα εκλογής νέου προέδρου – Πιθανώς υποψήφιος ένας εκ των Τσακαλώτου, Αχτσιόγλου, Χαρίτση απέναντι στη Δούρου
Επόμενο άρθροΤουρνουά μπάσκετ 3×3 Master Series – Μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος στην Καβάλα