Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο ΑΜΣ Ασπίς Πολυστύλου σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και την ειδική σύμβουλο του Δήμου σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου.

«Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, που μας έχει συγκλονίσει όλους, και καθώς οδεύουμε προς ένα Πάσχα που θα είναι διαφορετικό και θα είναι βαρύ για τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, αποφασίσαμε να γίνουμε και εμείς μέρος της όμορφης πρωτοβουλίας “Αγκαλιά Αλληλεγγύης”, που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καβάλας» αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Συλλόγου και συνεχίζει «συνοδοιπόροι σε αυτή τη σκέψη μας υπήρξαν οι γειτονικές μας ομάδες, Γ.Σ. Κεραυνός Κρηνίδων και Γ.Π.Σ. Δόξα Αμυγδαλεώνα, οι οποίες δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση μας.

Την τετράδα συμπληρώνει η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η οποία πάντα δείχνει την ευαισθησία της για θέματα που απασχολούν την κοινωνία».

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Οι ομάδες περιμένουν όλο τον κόσμο, σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου, και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας, για να γίνουν μια μεγάλη ομάδα.

«Ο αθλητισμός περνάει μέσα από την καρδιά, και η καρδιά μας χτυπάει για να προσφέρει. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τη δράση της Αγκαλιάς Αλληλεγγύης για το Πάσχα, και τα παιδιά μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ ο νονός της χαράς, και μέλος της Αγκαλιάς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΔιεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο του Υπουργείου Παιδείας στη Σόφια με τη συμμετοχή 45 Ελλήνων εκπαιδευτικών, από σχολεία της Καβάλας και της Δράμας
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου του π. Δημάρχου Ελευθερούπολης Πέτρου Παναγιώτου στο αμφιθέατρο Φ.Παπαχρηστίδης