Τη ζωή κόλαση είχε κάνει για μια ολόκληρη τετραετία ένας 55χρονος σήμερα άνδρας σε μια 24χρονη σήμερα κοπέλα που εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικο κορίτσι, μόλις 7 ετών.

Ο άνδρας που συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης της Ανακρίτριας έπειτα από καταγγελία που έγινε μετά από 15ετία σχεδόν, είχε το κορίτσι υπό την επίβλεψή του, καθότι οικογενειακός φίλος και το φωτογράφιζε γυμνό ενώ το είχε βιάσει και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Όλα αυτά είχαν ξεκινήσει το 2006, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Καβάλα, ενώ το 2010 εκβίαζε το κορίτσι να υποκύψει στις ορέξεις του προβάλλοντας τις φωτογραφίες στην οθόνη του υπολογιστή του, με την απειλή ότι θα τις διοχετεύσει στο διαδίκτυο.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΈκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου
Επόμενο άρθροΔιάθεση της αίθουσας “ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΤΗ” της ΠΕ Καβάλας λόγω καύσωνα