Την ώρα που η ενσωμάτωση των ψήφων των ευρωεκλογών αγγίζει το 50% έχει ξεκινήσει και η ενσωμάτωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα στη ΝΔ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς και ακολουθεί με 1.000 ψήφους διαφορά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης.

Ακολουθούν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε απόσταση αναπνοής η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και ακολουθούν Βασίλης Κοντοζαμάνης και Πύρρος Δήμας.

Την ίδια στιγμή οριακή είναι η μάχη για τις τρεις από τις τέσσερις έδρες που βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κώστας Αρβανίτης έχει σχεδόν 300 σταυρούς διαφορά από τον Νίκο Φαραντούρη και 500 από τον Νίκο Παππά. Στην τέταρτη θέση εμφανίζεται η Έλενα Κουντουρά και στην πέμπτη ο Μάριος Αθανασίου.

Στο ΠΑΣΟΚ προηγείται ο Νίκος Παπανδρέου και στη δεύτερη θέση με σχεδόν 400 θέσεις διαφορά ο Γιάννης Μανιάτης. Στην τρίτη θέση εμφανίζεται ο Σάκης Αρναούτογλου και στην τέταρτη ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Από την Ελληνική Λύση προηγείται με καθαρή διαφορά ο Εμμανουήλ Φράγκος και ακολουθεί η Γαλάτω Αλεξανδράκη. Από το ΚΚΕ προηγούνται οι νυν ευρωβουλευτές Λευτέρης Αλαβάνος και Κώστας Παπαδάκης ενώ στην 3η θέση εμφανίζεται η Ελένη Γερασιμίδου. Από την Νίκη πρώτος σε σταυρούς εμφανίζεται ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και ακολουθεί ο Δημήτρης Μεταλληνός και ο γνωστός σεισμολόγος Ακης Τσελέντης.

Ελάχιστες ψήφοι χωρίζουν τους υποψηφίους της Πλεύσης Ελευθερίας. Προηγείται η Μαρία Ζαχαριά και ακολουθεί η Καλλιόπη Ευαγγελίδου. Με διαφορά πρώτη σε σταυρούς αναδεικνύεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Φωνή της Λογικής.

Προηγούμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ στο 56,94%: ΝΔ 27,72%, ΣΥΡΙΖΑ 14,81%, ΠΑΣΟΚ 13,10%
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν φτάσαμε στο στόχο μας, η Ελλάδα το 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από τη σημερινή