«Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες στο σπίτι, δεν επιτρέπεται η αποχή από τις ευρωεκλογές, η αδράνεια και η αδιαφορία. Δεν υπάρχουν τα περιθώρια για πειραματισμούς».
Τα παραπάνω υπογράμμισε με έμφαση, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε ενόψει των ευρωεκλογών, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Δράκος.
ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ
«Η Νέα Δημοκρατία έχει την εμπειρία, έχει θέσει στόχους και κυρίως έχει μέσα για να πετύχει αυτούς τους στόχους. Επειδή αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερες, υπό την έννοια ότι δεν συμπίπτουν με εθνικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες ίσως να μη συμμετάσχουν, όπως σε εθνικές ή αυτοδιοικητικές. Εμείς ως κόμμα οφείλουμε αυτό να το αποτρέψουμε. Εκεί στοχεύουμε. Κάθε ψήφος έχει το δικό της όνομα κι όταν αυτή η ψήφος «ονομάζεται», είναι σαν να μην επιτρέπουμε στη χώρα να συμβούν αυτά που έγιναν σε «ανώμαλες» καταστάσεις και περιόδους. Εννοώ σε περιόδους, όπως αυτή της πενταετούς διακυβέρνησης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Δράκος.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
«Έτσι θα πορευτούμε το επόμενο διάστημα κι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και ιδιαίτερα μετά το Πάσχα, θα έχουμε πλήθος επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, εκτός από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες και να εστιάσουμε κυρίως στο θέμα της ακρίβειας. Θα γίνουν επισκέψεις κυρίως σε τουριστικές περιοχές, όπως στη Θάσο, στην παραλία Οφρυνίου, σε Κεραμωτή, Νέα Πέραμο και Νέα Ηρακλείτσα, όπως και σε ορεινές περιοχές για συναντήσεις με τους κτηνοτρόφους μας», τόνισε ακόμη ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.
TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Κληθείς να σχολιάσει την μικρή ανάκαμψη που καταγράφει τελευταία στις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Δράκος ανέφερε ότι «Φαίνεται όντως να υπάρχει ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να τονίσουμε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., αλλά ούτε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Δεν έχει πρόβλημα εξ αριστερών της. Έχει θέμα εκ δεξιών της και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Ξέρουμε ποιοι είναι το πρόβλημα και έχουμε τα μέσα να το καταπολεμήσουμε».
«ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Να σημειωθεί ότι όπως αποφασίστηκε τη Δευτέρα (22/4) σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, στην μάχη των ευρωεκλογών «επιστρατεύονται» υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι μετά το Πάσχα, θα αναλάβουν ο καθένας και η καθεμιά από μια Περιφέρεια της χώρας. Αποστολή τους είναι να επικοινωνήσουν το πολιτικό μήνυμα της κυβέρνησης, αλλά και να κινητοποιήσουν τους ψηφοφόρους του κόμματος να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών.
Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας θα αναλάβει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο Χρήστος Σταϊκούρας την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Κωστής Χατζηδάκης θα αναλάβει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κυριάκος Πιερρακάκης την Περιφέρεια Κρήτης, ο Μάκης Βορίδης την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δημήτρης Καιρίδης την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Κώστας Σκρέκας την Περιφέρεια Ηπείρου, ο Λευτέρης Αυγενάκης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Σοφία Ζαχαράκη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Όλγα Κεφαλογιάννη την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων και η Δόμνα Μιχαηλίδου την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Προηγούμενο άρθροΟι χρήστες της Google κατέταξαν το αεροδρόμιο της Καβάλας στο top 5 των αεροδρομίων της χώρας με τις καλύτερες αξιολογήσεις
Επόμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους – Το μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές