Στις εξελίξεις που αφορούν την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρός της, Ξενοφών Κροκίδης.
”Πράγματι εδώ και μήνες υπάρχει μία μεγάλη κινητικότητα, αλλά και τις τελευταίες εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι και εγώ και άλλοι που ασχολούνται με το έργο αυτό, εμπλακήκαμε στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, οι εργασίες συνεχίστηκαν”.
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ
”Μία σημαντική δουλειά που έγινε ήταν η λήψη δειγμάτων. Αυτά οι ειδικοί επιστήμονες το ονομάζουν ”καρότα”. Έχουν πάει στο εργαστήριο κι έχουμε τις αναλύσεις τα χέρια μας. Περιμένουμε σε ένα επόμενο διοικητικό συμβούλιο να τα αξιολογήσουμε και να πάρουμε την απόφαση, γιατί το τι θα επιλέξουμε όσον αφορά την ενίσχυση ή μη της στατικότητας του κτηρίου, θα εξαρτηθεί από τη χρήση τη μελλοντική που θα δώσουμε. Άρα είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα, εμείς θα το κάνουμε, άρα σημαίνει ότι προχωράμε, προκειμένου να αξιοποιήσουμε αυτή τη δωρεά του 1 εκατομμυρίου ευρώ, τον δωρητή της οποίας ακόμη δεν γνωρίζω ούτε εγώ. Μιλάμε με κάποιον εκπρόσωπο του, ο οποίος είναι αυτός που υλοποιεί από την πλευρά του τη δωρεά. Εμείς θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες”, ανέφερε σχετικά ο κ. Κροκίδης.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
”Από την άλλη μεριά μία και μιλάμε για την Ιατρική Εταιρεία υπήρχε μία συμφωνία εδώ και μήνες με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη για την ενδεχόμενη από την πλευρά του Δήμου ανάληψη με μακροχρόνια ενδεχομένως παραχώρηση της Μεγάλης Αίθουσας συνεδρίων στις εγκαταστάσεις μας στον Αμυγδαλεώνα. Περιμένουμε τώρα εφόσον όλοι εμπλεκόμαστε στις εκλογές έχουμε τελειώσει με αυτό, να επανέλθουμε, προκειμένου να δούμε πως αυτό που υπήρξε σαν αρχική συμφωνία να υλοποιηθεί μεταξύ ημών της Ιατρικής Εταιρείας δηλαδή και του Δήμου Καβάλας. Είναι κάτι που το θέλει ο Δήμος προκειμένου τόσο για το Δημοτικό Διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα, αλλά και για όλη την περιοχή να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εκδηλώσεις, ομιλίες, συγκεντρώσεις. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας, γιατί είναι ένας χώρος που τα τελευταία χρόνια παραμένει αχρησιμοποίητος, θα χρησιμοποιείται, θα ανακαινιστεί γιατί χρειάζεται κάποιος εκσυγχρονισμός και κάποια ανακαίνιση του χώρου”, σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Κροκίδης.

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: 10% ακριβότερo το καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση µε πέρυσι – Τα τελευταία δυόµισι χρόνια οι τιµές των τροφίµων αυξήθηκαν 27%
Επόμενο άρθροΕτοιμάζονται για τη γιορτή Κάστανου και τη γιορτή Τσίπουρου στο Δήμο Παγγαίου