ΥΠΟΨΙΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Αγαπητέ κε Βλάχο,
Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση με τους προέδρους του κλάδου της εστίασης έχοντας ως θέμα συζήτησης την αύξηση των τελών κοινοχρήστων χώρων σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας.
Αυτή έγκειται στο γεγονός ότι δεν προηγήθηκε καμιά διαβούλευση αντιθέτως μας ανακοινώθηκε η απόφαση σας.

Για τον παραπάνω λόγο σας καλούμε να μας ενημερώσετε τι θα αλλάξει στη καθημερινότητα των καταστημάτων εστίασης του παραλιακού μετώπου στο Νομό Καβάλας ώστε να δικαιολογεί τις αυξήσεις που επιβάλλατε.

Τέλος επειδή έχουμε αντιληφθεί ότι η υπόσχεσή σας κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας για διαβούλευση σχετικά με το επιχειρείν δεν τηρείται, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε τι συμβαίνει με τα παρακάτω σημαντικά θέματα που μας αφορούν έμμεσα.
Παραλιακό μέτωπο πόλης Καβάλας:

Καθαριότητα ,υγειονομικές υποχρεώσεις ,φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλον χώρος, χώροι πράσινου, υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής-κρουαζιέρας.

Παραλιακό μέτωπο Κεραμωτής
Καθαριότητα, υγειονομικές υποχρεώσεις ,φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλων χώρος, χώροι πράσινου ,υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής.

Παραλιακό μέτωπο Νέας Περάμου
Καθαριότητα, υγειονομικές υποχρεώσεις, φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλων χώρος, χώροι πράσινου, υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής. Ενημέρωση για την διαδικασία παραχώρησης του λιμανιού της Νέας Περάμου(πρώην SOFTEX) σε ιδιώτη,

Εκ της Διοικήσεως

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης σε αγρότες: Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις – Μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο
Επόμενο άρθροΘετική έκπληξη από Μητσοτάκη: Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκ. στα τέλη Μαρτίου